Het nieuwe paardenhouden komt op TV!

Voor TV Utrecht zijn opnames gemaakt over het initiatief ‘het nieuwe paardenhouden’. Het is leuk om te horen dat ze bij het rusthuis in Soest vertellen dat ex-stalpaarden óók prima (weer) in een kudde kunnen leven. Een vaak gehoord argument om een paard niet in een kudde te zetten is dat het paard niet meer gewend is met anderen te staan, maar dat is dus klinkklare onzin.

De datum van de uitzending is nog niet bekend, maar ik mocht het filmpje al wel publiceren.

Een gedachte over “Het nieuwe paardenhouden komt op TV!”

  1. Wat een geweldig initiatief. Zo stimuleer je ruiters/menners om zelf na te denken en hippische ondernemers om mee te gaan in nieuwe inzichten qua huisvesting en voeding. Nu nog het bewust worden van het feit dat altijd maar suffe rondjes in een bak draaien niet natuurlijk maar geestdodend is. Het buiten in de natuur rijden en mennen zou de norm mogen worden en niet dressuur en springen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *